Tucano Coffee în Craiova

Tucano Coffee

Pe 2 iulie s-a deschis și în Craiova Tucano Coffee.

Deși stau în Craiova, am aflat de această cafenea, de pe aplicația Food Panda.

Am ajuns să le fac o vizită ieri, în jurul prânzului, când o prietenă m-a rugat să bem ceva rece, într-un loc frumos.

Mi-am amintit de ei și am zis că fiind o franciză internațională, sigur localul o să fie drăguț. Am ales să stăm în interior, având în vedere că afară erau peste 35 de grade.

Poza preluata de pe facebook-ul Tucano Coffee Craiova

Am fost întâmpinate de o chelneriță, care ne-a oferit un meniu și ne-a spus că servirea se face la bar. La fel și plata. Dar comandă îți este adusă la masă. În primele 10 minute am admirat designul. Unul industrial, plin de elemente colorate, cu accente etno, care chiar te duce cu gândul la pasărea Tucan. Tablouri cu portrete ale femeilor amerindiene.

Poza preluata de pe facebook-ul Tucano Coffee Craiova

În meniu au peste 15 tipuri de cafea, 4 feluri de limonadă și smoothie-uri, cheesecake-uri, tarte sărate, cookie-uri, wraps-uri. Este exact genul meu de cafenea, eu fiind din categoria celor care vor să aibă și ceva de ronțăit lângă cafea.

Noi am ales 2 limonade: Aruba aloe și castravete (cu gheață, apă carbogazoasă, aloe vera, sirop de zahăr, castravete, lime, ghimbir și mentă) și Lollipop cu acadele (gheață, sirop de zahăr, suc de lămâie, zmeură congelată, apă carbogazoasă, semințe de chia și mentă). Evident însoțite de câte o felie de cheesecake crème brulee și cheesecake salty caramel. Limonadele au fost interesante, gust și combinație de ingrediente, dacă nu aveau siropul de zahăr, erau mai mult pe gustul meu. Deși probabil dacă îi specificam asta băiatului de la bar, putea să nu îl pună. Cel puțin în limonadă mea.

Cheesecake creme brulee si limonadă Aruba aloe și castravete
Cheesecake salty caramel și limonadă Lollipop cu acadele

Dintre cele 2 cheesecake-uri mai bun mi s-a părut crème brulee. Cel cu caramel sărat a fost foarte dulce, culmea :)))

Total notă de plata – 64 de lei.

Mi-a plăcut că am văzut oameni care își aduseseră laptop-urile și lucrau relaxați, la o cafea, cufundați într-un fotoliu. Tipul de la bar foarte atent și serviabil, deși cred că asta era treaba chelneriței. Fiind la început, consider că mai au câteva lucruri de rezolvat: chelneri ar trebui puțin școliți, să aibă o uniformă și o anumită conduită, chiar dacă au impresia că nu sunt văzuți/auziți de clienți. Se mai găsesc cârcotași ca mine. Dar aici este altă discuție având în vedere deficitul de personal calificat de care se plâng toți patronii din zona HoReCa. Ar trebui să acorde mai multă atenție curățeniei de la toaletă.

Locația Tucano Coffee din Craiova este pe Str. A.I. Cuza, nr.25, vis a vis de Oxigen și au un program de L-D, de la 08:00-23:00. Livrează prin Food Panda, cu o taxa de livrare de 6,99 lei și o comandă minimă de 14,99 lei.

În mediul online i-am găsit prezenți doar pe facebook, Tucano Coffee – Craiova, Dolj, unde nu postează constant. Pe Instagram încă nu au cont pentru locația din Craiova, deși pe pagină lor de facebook sugerează că există un cont de instagram pentru fiecare locație.

.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *