Nu știu cum și când s-a întâmplat, dar am făcut o fixație pentru a mânca papanași atunci când merg într-un restaurant. Știu că poate părea o alegere banală, dar nu am obiceiul să mănânc desert la restaurant. Pentru asta, prefer cofetăriile.

Dar să vă povestesc cum am descoperit cei mai buni papanași. Doar ce se deschisese un nou restaurant și, cum restaurantele sunt puncte turistice pentru mine, am ajuns la NEST. Deși era trecut de ora 23:00 și o doamnă care ține la siluetă nu mănâncă niciodată la această oră, am făcut aroganța de a comanda o porție de papanași. Poza din meniu m-a ispitit prea tare.

Şi a venit comanda:

Cred că băiatul care m-a servit a sesizat încântarea din privirea mea, pentru că a ținut să îmi și împărtășească secretul papanașilor: trei tipuri de brânză.

Wow!!!

Până acum, toți papanașii pe care i-am mâncat nu aveau nici urmă de brânză, darămite trei tipuri. Nu am putut să îmi dau seama dacă chiar erau trei, dar  brânză aveau cu siguranță, se vedea în compoziție. Gustul a fost perfect: smântână cât trebuie, dulceață de afine cât trebuie. Chiar au fost wow ( am mâncat până și menta, deși cred că era pentru decor).

La final am trimis complimente bucătarului, cei mai buni papanași mâncați vreodată!

NEST se află în Drobeta Turnu Severin pe strada Matei Vasilescu, nr. 19 și este un local superb. De la design, mâncare şi până la pregătirea personalului, totul este de nota 11.

Puteți să îi găsiți pe Facebook,  NEST Restaurant & Accommodation și arată cam așa:

CategoriesFără categorie
  1. Pingback:Cheesecake New York • AVIDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *