Street Food Craiova – Day 1

Am zis prezent primei zile a ediției de toamnă, dar, din păcate, multe dintre truck-uri încă nu erau deschise, deși în program se menționa că festivalul începe la ora 12:00.
Zic ediția de toamnă pentru că a mai fost un Street Food în Craiova prin luna mai. Nu înțeleg de ce peste tot a fost prezentat ca fiind în premieră în oraș genul acesta de eveniment. Posibil să fie alt organizator.

Ce-i drept, de data aceasta sunt mai multe food truck-uri prezente. Fiind familiarizată cu conceptul şi știind cam ce puteam mânca și de la cine, m-am dus la sigur. Bine, a trebuit să țin cont şi de cele care deschiseseră.

Prima oprire a fost la CAMIONETTA, delicioasa pizza coaptă într-un cuptor imens, la foc de lemne, gata în maxim 10 minute. Îi bănuiesc de o bună strategie de marketing….nu am văzut lemnele până acum :))
Am ales să „mă combin” cu o colegă și am comandat o Bianca și o Cotto E Pomodorini. Ideea de a face poză mi-a venit cam târziu.

Știu că mergea mult mai bine un pahar de bere nefiltrată lângă, dar din cele trei baruri cu bere, la ora 12:50 nu era deschis nici măcar unul.Noroc cu ReWine, altfel trebuia să merg 500 de metri până la un supermarket.

Şi s-a reunit gaşca

Când farfuria noastră arăta ca în poza de mai sus, au ajuns și restul colegilor. Ei au ales un burger de la Smokin’ Pig și tot un fel de burger de la un food truck cu specific thailandez, în chifla lor specifică, gătită la aburi.

Da, vedeți bine. Este un pahar de bere nefiltrată. Între timp se deschiseseră toate barurile posibile din festival. Frustrant? Nu! Mi-am comandat și eu un pahar de bere.

Am să merg şi maine să inspectez restul food truck-urilor. Cu siguranță, de mâine vor fi toţi punctuali.

CategoriesFără categorie
  1. Pingback:Vinerea Festivalului Mediteranean • AVIDA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *