Mic dejun pe leneveală

Iaurt natural, smochine, mix de semințe și miere.

Am văzut iaurtul natural de la Lăptăria cu caimac de n ori pe rafturile magazinelor. Acum 2 zile am zis că ar trebui să îl încerc. L-am comandat prin aplicația de food delivery Foodpanda, din Auchan, tentată de reducerea de 20 de lei pe care mi-a oferit-o aplicația o dată cu introducerea supermarket-ului Auchan în lista lor de magazine.

Pentru un borcan de 300 de grame am plătit 5,10 ron. Mi se pare un preț ok, raportat la celelalte iaurturi de pe piață, mai ales că vine și într-un borcan de sticlă. Borcan, care m-a dus cu gândul la iaurtul făcut în casă de bunica.

Pe eticheta produsului sunt trecute următoarele ingrediene: lapte de vacă integral, smântână, culturi lactice. Are 5 % grăsimi și spun că expiră pe 29.08.2021.
Am deschis nostalgică borcanul și am luat prima linguriță. Un gust natural, foarte apropiat de iaurtul făcut în casă. Asta mi-a plăcut!

Azi am ales să îl combin cu niște smochine proaspete, luate din piață, miere de țară de la dealer-ul meu și mix-ul de semințe Alesto, cumpărat de la Lidl.
Voi ce alegeți să mâncați la micul dejun atunci când sunteți pe fugă? Sau când vreți un mic dejun pe leneveală?

Lăptăria cu caimac, este o brandul de lactate 100% românești, din Drăgoești, ce se promovează că având produse naturale, nutritive și fără adaosuri. Au peste 13 tipuri de produse vândute sub brand-ul Lăptărie cu caimac și sunt prezenți pe rafturile tuturor supermarket-utilor din România.

CategoriesFără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *