Cucerită de o supă cremă de cartofi

Eram în pauza de masă şi am ales să mergem la Craft. Alt local super  din Craiova,  în care îmi face o deosebită plăcere să merg şi pe care îl recomand ori de câte ori am ocazia.

Poate părea un preparat mult prea simplu pentru o pofticioasă, dar eu ador supele creme. Doar că le ador numai pe cele care au acel ceva. Care sunt mai mult decât nişte legume fierte şi blendate, care au câte un ingredient secret, pe care îl descoperi când te aştepti mai puţin şi înnobilează toată farfuria.

Cam asta căutam şi în acea zi la supa cremă de cartofi. Şi exact asta am primit. A fost demenţială! Nu
a fost nevoie să o mai condimentez şi am savurat fiecare lingură. O banală supă de cartofi a fost ajutată de pancetta, mixul de seminţe şi cele 2 grisine.Da, poate spuneţi: ce mare brânză se blendezi nişte cartofi fierţi, să adungi nişte pancetta crocănţită în tigaie, o mână de seminţe şi două grisine din pungă.

Aveţi dreptate, dar ingredientele astea simple s-au combinat perfect! Despre asta este bucătăria. Să combini 4-5 ingrediente simple, să adaugi condimentele potrivite şi să rezulte un preparat gustos. Lingura perfectă avea un gust dulceag, după care simţeai pancetta crocantă şi sărată, grisina dulce-picantă. Aveau toate gusturile într-o singură îmbucătură, fără a se anula unul pe altul.

Au această supă cremă zilnic în meniu, iar pentru 14 lei primeşti un prânz mai mult decăt săţios.

CategoriesFără categorie
  1. Pingback:Pastabasta, un restaurant de tip food ready to go, cu paste proaspete.

  2. Pingback:Cea mai bună saramură de peşte de pe Clisura Dunării •

  3. Mioara says:

    Postare minunata, dar voiam sa stiu daca ai putea sa scrii putin mai mult pe acest subiect? V-as fi foarte recunoscator daca ati putea detalia putin mai mult. Multumesc!|

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *